A little bit

….. random fra min travle hverdag. Som virkelig er en blandet landhandel af kink, kærlighed og frikadelle dage, i den skønneste skuder mudder.

 

Nyligt landet fra ynglings landet Island, kvalitets tid med Ham, det er os så sjældent forundt. Bukse-pige med røde kinder på glacier walk – det er også mig. Danse på vulkaner og kysse i de varme kilder og ikke mindst fedt, måske lidt for højlydt, hotel sex.

 

Hverdags kontrasten hvor vi bidder at hinanden under et forsøg på at afstemme kalenderne, eller måske i virkeligheden i et fælles forsøg på at udvide døgnets timer fra 24 til 26. Han knipser af mig for ligesom at understrege sin overstyring, og jo jo som den artige underdanige lydige slavinde jeg er, håndtere jeg jo bare lige det. Det er jo en Herres privilegier og rettigheder og slavindens vilkår. Det forhindre mig desværre ikke i bitch faktor. De dage findes også i mit ellers fuldkomne slavindeliv.

Så knaldede Han kællingen, det føles som overgreb, men hun blev blid eller i alt fald blidere.

 

Så er der hende den lille. Hun er smuk og fin, lidt nordisk look. Han krydser landet kun for at være dyrisk. Med Hans begær i fokus. Sammen med hende, hun er halv så gammel som Ham.

Min hjerne vender anderledes end flertallets. De bedste blowjob er dem når Han vender hjem. Hendes lyse hud er Ham vel ondt, jeg er ikke typen der begrænser Ham.

Han har kendt hende længe, kneppet hende en god rum tid. Jeg kender hende endnu ikke rigtig, har kun mødt hende få gange. Forholdet er anderledes end de forrige tre´r forhold ”vi” har haft, der er noget mindre vi og mest bare Ham. Vi skal snart mødes alle tre, vi har mødtes før, men ikke på den måde. Jeg ved ikke hvor det fører hen. Jeg har stadig min tro på tresomheds drømmen som det ultimative, men jagten på den er ikke længere så intens.

 

Så er der hende jeg knalder når jeg ved lejlighed får lov. Hun dækker det behov som jeg ikke vedkender mig at ha´. Jeg elsker dukkespillet, lydigheden i at agere blindt som D´Herrer ønsker det. Det lindre at dele smerten. Han fører mig til steder hvor vi aldrig har været, skaber en ny form for afhængighed …… af Ham.

 

Tøserne fylder også, ligeværdige kvinder, faktisk alle ret stærke og kloge kvinder, men som alle på forskellig vis har valgt et liv med en underkastet lægning, som vi dyrker i fællesskab og fortrolighed. Berigende og værdifuldt. Min lille hverdags vitamin pille for bedre fokus.

 

Drømmen, som i den travle hverdag mere og mere synes som et helt reelt behov. Et hemmeligt sted der bare er vores. Et sted at dyrke og udleve. Et sted man er nøgen, et uforstyrret sted langt væk fra alt, hvor man laver sindssyge grænseoverskridende ting. En båd på havet eller en hytte i Mattisskoven med et lille bur. Kapitalistens forsøg på at købe sig til kinky livskvalitet. Eller i virkeligheden bare luderens længsel for år 2016 – godt nytår for øvrigt.

 

 

 

 

 

Om slavindemariamagdalena

slavinde
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til A little bit

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s