Den der lilla dims

Modtog en pakke med posten, sådan lidt blandet fornyelse til Hans kuffert og skuffer. Legesyge efter at prøve nye ting vi ikke har prøvet før. Jeg har aldrig være en super shopper i alverdens sexudstyr, mit behov for den slags ekstra udstyr har alle dage været meget lille, så at prøve noget i den boldgade vi ikke havde prøvet før, var egentlig nemt nok at finde.

 

Jeg havde set nogle (privat) billeder på nettet, billeder at store svulmende fisser. Jeg kan godt lide fisser og tanken om en stor blød svulmende en, en slags overstørrelse af dem der melder klar, tændte mig. Satte tanker i gang om hvordan det føles at køre fingre i den, våd, villig og med et gabende indre, men alligevel svulstig og spændt, tæt omsluttet af blødt kusse-kød. For ikke at nævne tankerne om en hård pik der tager hvad den vil ha´ i sådan en kusse, der mest af alt bare er kusse.

 

Jeg har aldrig nævnt mine tanker for Ham, aldrig så meget som henledt Hans opmærksomhed på et billede eller andet i den retning. For lige så liderlig tankerne gjorde mig, lige så skamfuld faktisk. Det virkede for vulgært, for mærkeligt simpelthen, synes den pæne pige hvis ydre skal jeg er pakket ind i. Er det ikke mest lidt underlige mennesker der leger med den slags ting ?! Så jeg havde egentlig bare tænkt mig, ubevidst uden at tænke, fortsat at nøjedes med at lade de her underlige menneskers billeder pirre mig.

 

Pludselig lå den i en pakke Han havde bestilt. Skræmmende og vildt tillokkende på en og samme tid, og den kombination skal jo få mit indre til at bruse af nysgerrighed, lykke og lyst. Stadig skamfuld og lidt forlegen over min egen begejstring, forsøgte jeg at skjule den og ligne et spørgsmålstegn. Ikke svært for jeg var vitterlig overrasket over Hans valg. Vi har ikke meget billigt sexlegetøj i samlingen, faktisk intet. Mine forventninger var heller ikke til andet end æstetisk nydelse, kusse er godt, stor kusse bedre.

Frem til den aften Han tog den i brug, mig stadig skamfuld og forlegen.

 

Vi har leget med den lige siden, ikke hver dag men næsten.

 

Så simpelt men så godt. Vacum der omslutter kussen, der pumpes stor, varm og blodfyldt. En let pirrende smerte under pumpens sug. Den der næsten uudholdelige liderlighed og smertens summen, der trækkes i pirrende langdrag, mens kussen svulmer mere og mere op, for til sidst at fylde plast klokken helt ud.

 

Jeg elsker følelsen af at være mere kusse end kvinde. Ja faktisk at være objektgjort som villig svulmende kusse.

 

Han er begejstret, jeg kan mærke det når Han tager et næve fast greb om den og knuger til og vrider den for safter. Han er hård ved den, men den er jo Hans. Næste dags følelsesløshed og summen gør mig bare liderlig på ny.

 

Jeg elsker vores nye Vagina pumpe på den vulgære måde.

 

 

sponsoreret indlæg

Om slavindemariamagdalena

slavinde
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Den der lilla dims

  1. Og den dér dimmer fortalte du ikke engang os veninder om!! Så! let slipper du ikke næste gang 😉😀😇!
    Kram,
    fo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s