Forstadsfruerne

fullsizeoutput_e65

Fotograf kreditering : stinas plads – Olsensejendom

 

Forstadsfruerne.

Det kalder Han os.

De er så befriende at være sammen med, fordi de som nogle af de få kender til hele ens liv. Nogle gange er det ren vanilje, når vi sidder der med vores vanilje familier samlet, mødes på fælles vanilje-ferie, interesse vanilje event eller arbejdsrelateret vanilje relation.

På en måde føles det bare bedre og mere intimt, mere trygt og mindre overfladisk. Helt vanilje bliver man jo aldrig, det er kun emaljen.

Kun med de tøser kan jeg løbe fjantende rundt på en hotel gang om natten når vi har fået lidt for mange bobler og er sendt hjemmefra uden styring. Jeg får stadig lyst til at dryp tisse lidt på gulvet i elevatoren, når jeg tænker på hvor sjovt det var. I virkeligheden pinligt for så voksne, pæne kvinder som os, og feministerne råbte i kor ” ha nu lidt selvrespekt”, men det var ingen af os jo opdraget til hjemmefra. Tak kvinder for dem i er <3.  Det gode ved det er, at ingen mistænker os næste morgen, for fuck vi kan se strømlinede ud på overfladen. Vi kan være strammere end Støjberg. Hun er for resten et tilbagevendende emne på vores ” ku godt” liste, det er også kun med tøserne der kan opstå den der indforståede stodder-adfærd, hvor vi debattere kvinder vi godt lige kunne ordne, på en måde der vil få 80% af danske mænd til at rødme. Så Støjberg – her med en åben invitation.

Og hvis du sidder bedrevidende og fordømmende og tænker, at det ikke er adfærd der sømmer sig for en slavinde, så er det mest synd for dig lille kedelige grå mus, Herren min er slet ikke til sådan en Karen-kedelig type uden tiger-mis klør. D`Herrer havde skam hånd i hanke, da der blev beordret patter, så kom der selvfølgelig på mest lydige vis patter, og en ære og fokus fik de også igennem en særlig fotosession.

Fra Herren min er det et krav til mig, at jeg dyrker mine tøse-veninder aktiv og prioritere fællesskabet med dem, det øger mit fokus positivt mener Han.

Så er der de stille mere alvorlige stunder og i total kontrast til førnævnte ”løssluppenhed”.

Der hvor man bare ved man træder naturligt og stille i baggrunden fordi Herrene taler, man er bare hver deres ho i snor. En slags ekstra tilbehør, lige så ubemærket som de hver i sær ligger deres mobil fra sig på bordet, er man blot objektet bag dem. I de situationer oplever jeg faktisk mig selv værende sky, der følger en usikkerhed med, jeg bliver naturlig stille og forsagt, underkuet er nok det rette ord.

Man bliver fortrolig på en anden måde når man har været intime sammen, der krydses bare en grænse og der opstår bånd. Og nej, Herren min er ikke en swinger type, så vi knalder ikke rundt i en orgie rundkreds. Men den der fælles forståelse af, at kvinder er til mænds fornøjelse, respekten der ligger i Dominansen, og at være sammen i lidelsen og overgivelsen der følger med underkastelsen fysisk og psykisk, knytter bånd. Jeg er naturlig taknemlig og ydmyg for den kvinde der holder mig, når jeg ikke selv kan mere, når hun med sin krop villigt tager over og aflaster, når hun gennem Herren sin bringer noget af sig selv til Herren min, når vi mødes som en enhed og sammen giver til Dem, kun de der er lige der ser og kender mit svageste……. som også er mit stærkeste, at leve som underkastet.

fullsizeoutput_e68

Billede kreditering: lille tut http://www.lydig.dk

 

 

Om slavindemariamagdalena

slavinde
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s