Ham, jeg og år 2019

unknown

Det er ikke sådan rigtige nytårsfortsætter, mere bare refleksioner på ønsker og begæringer for et nyt år – sammen. Esensen er sammen, Han og jeg. Herre og slavinde.

 

Det er alvor nu, vi skal lykkedes i det, jeg kan se det på trækkene i Hans ansigt og den larmende stilhed råber det til mig. Føler mig både presset og ansvarlig for at prioriteterne bliver opgraderet. Jeg vil det mindst lige så gerne som Ham. Hans udtryk bliver bare meget mere fast og kontinuerligt end mit mere flyvske og febrilske. Vores hjerters begæringer er ens.

 

Det er vel i virkeligheden den største udfordring for de fleste der lever som os, at få flettet den travle hverdag sammen med D/s livet, så alt går op i en højere enhed.

 

Vi kan hurtig konkludere, at 24 timer i døgnet bare er for lidt, til alt hvad vi har raget til os, men det står ikke at ændre.

Herren og slavinden SKAL være det primære, det er identiteterne på dem vi er. Der skal være trivsel, balance og evig udvikling i vores 24/7 Herre – slavinde forhold, for det er på det fundament alt andet i vores liv er bygget og består.

 

Teoretisk set lyder det jo ret simpelt. Men simpelt betyder ikke nødvendigvis let.

 

Praktisk set er det lige til at tude over, bare ved tanken. Ikke bare to ordinære fuldtidsstillinger, desværre kunne jeg i et svagt øjeblik fristes til at sige. De to gange topskat er i vores begges tilfælde den slags job der forpligter os 24/7 – præcis som D/s livet !

Der med også den største trussel og konkurrent, når det gælder døgn, timer eller blot minutter.

 

Han´s stikpiller er en slags pile. Aldersmæssigt er vi der, hvor vi kunne have være frie og uafhængige, eller rettere vilde og udleve vores anden ungdom. Uden tvivl det er et kæmpe offer for Ham ! Det bedrøver mig så inderligt, at være vidne til, føler mig magtesløs i det.

 

Der er en dobbelthed der splitter og presser mig. Mit primære mål, en stræben på at gøre Ham ikke bare tilfreds, men bringe Ham noget nær det fuldkomne.

At få det flettet sammen med virkeligheden tynger mig, synes jeg stræber målrettet og fokuserer mentalt, løber, øger både tid og distance, men uden helt at nå målet, jeg er nød til sætte min lid til år 2019.

 

 

Man vil jo gerne det hele, målet er ussel mammon nok til pensionen, og hvem træder i øvrigt også frivilligt tilbage af karriere stigen.

Egentlig har jeg slet ikke en karriere, vi er meget privilegerede både Han og jeg og verden kan ikke rigtig vende anderledes, set med mine øjne. Jobbet er nøje udvalgt til mig, med udgangspunkt i at slavindelivet kan være mit primære. Jeg er meget beskyttet fra omverdenen, ingen nære mandlige arbejdsrelationer, ingen arenaer Han finder upassende, ingen selvrealiserende og identitetsgivende jobprofil, mit job tager på alle måder udgangspunkt i Hans forventninger til mig som slavinde.

Vi arbejder tæt sammen, det er kun få forundt at dele så mange timer i døgnet som Han og jeg, det har jeg for intet lyst at give afkald på. Min plads er nær Ham 24/7, og til hver en tid er Han min 1.prioritet.

 

Jeg vil egentlig så gerne bare stå bag Ham, gøre livet så let og behageligt for Ham som muligt. Aflaste Ham jobmæssig, muliggøre efteruddannelse, skabe tid og rum for en ekstra tøs, være Hans søde og milde kone med styr på familielivet og ikke mindst en fokuseret, lydig, hengiven og underkastet slavinde for Hans fødder.

 

Velkommen år 2019 jeg har tænkt mig at suge alt næring ud af dig.

 

Vi skal holde i hånden i operaen og elske inderligt i vildmarkens ro. Forsvinde væk i hotellets dyner, se hinanden, mærke hinanden og være på vores respektive pladser i livet.

 

Vi skal udleve kinky længsler, ønsker og begæringer. Dyrke det intenst og impulsiv. Dominansen og underkastelsen, Ham og jeg, Herre og slavinde.

 

Om slavindemariamagdalena

slavinde
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s