Independent woman

 

 

Lurer profil tekster på et kink site – Fetlife, og til min store overraskelse er det nye sort for underkastede kvinder åbenbart at være ” a independent woman”. Jeg er en stærk, selvstændig kvinde, der tænder på intelligens, skriver mange. Der er noget selv fedt, tangerende til vammelt over disse forlorne profiler.

De udpensler med frydefyld stolthed deres perfekt kontrollerede liv. Vel at mærke med dem selv som eneherskende Kaptajn ved roret. De træner x- antal gange om ugen, og forventer da selvfølgelig en Dominant/Top, som er mindst lige så fokuseret og ikke mindst selvrealiserende på dette punkt.

Det værste er faktisk det med intelligensen, de er nemlig selv så kloge, at de helt kan undvære missen, og med det sagt, så har de jo allerede sat sig selv lidt højt på intelligens-skalaen og ladet deres kommende trofæ wannabe dominante vide, at de ved bedst.

 

Reflekterer lidt på hvorfor jeg stejler sådan på dette nye isæt blandt de underkastede. Primært fordi Han har indkodet mig til at tænke sådan, ret ensporet ud fra hvad Han kan li´. Jeg ved det er alt hvad Han kun har foragt til overs for.

 

På bundlinjen synes jeg jo faktisk det er helt okay at ha´ lidt basis IQ. Uddannelse og job er prisværdigt, som en del af fundamentet for det almene hverdagsliv, at dyrke lidt motion af en art og være i kategorien okay og feminin at se på, ja måske endda have egen kalender anser jeg også bare som en del af kvindens lod her i år 2018. Jeg tror Han gør det samme.

 

Det er mere fokusset og vinklen jeg reagere på, det er jo helt skævt. Kald nu bare den slags kvinder ved navn, beskrivelsen er kun en feminist værdig. Så er det så bare lige jeg ikke forstår, hvorfor man ikke bare vedkender sig og dyrker det isæt, i stedet for at agere underkastet?

Hvis du vil være fri-bløder er det helt okay med mig, så må du også bare selv betjene buttpluggen.

 

Så søde lille skat, hvis du tror, at det at være en independent woman er et attraktiv gode hos en underkastet kvinde må jeg skuffe dig. Det forholder sig stik modsat, det er den underkastede kvindes barriere, vi skal gentagende bide de skide selvstændige tænder sammen om gaggen og kæmpe mod netop det. Fucking Eva, der bed af æblet !

 

 

 

Om slavindemariamagdalena

slavinde
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s