Etik, moral, lyst, lir & lov:

Etik, moral, lyst, lir & lov.

 

Ifølge maria magdalena

 

God Etik og moral for mig er: At leve som man selv prædiker, og at have så meget integritet i det liv man lever, at man også åbent og ærligt tør stå op for det. Vi leger med tabuer, men vi tør godt sætte ord på.

 

Jeg mener at alle mennesker er ligeværdige, på tværs af køn, race og nationalitet.

Men i mit ideelle verdensbillede er Mænd og kvinder ikke ligestillede. Manden er stærkest, fysisk og mentalt, skabt til at jage og tage vare på sin/e kvinder.

Kvinden hun er til for manden, for at betjene og behage.

Hvis du vil være feminist eller vatnisse i det moderne samfund er det dit valg, jeg respektere ethvert menneskes frie vilje.

 

At kunne skille skæg fra snot, ser jeg som en selvfølge. Det burde derfor være unødigt at nævne, men nu gør jeg det alligevel. Jeg afskyer og tager afstand fra en hver form for pædofili.

 

I DK er den seksuelle lavalder 15 år jf. straffelovens § 222

Der ud over findes der i straffelovens § 223, den såkaldte lærerparagraf, ifølge den er sex med en person under 18 år strafbart, hvis man står i et autoritetsforhold til den unge. Endvidere siger § 223 stk. 2, at med samme straf anses den som under groft misbrug af en på alder og erfaring beroende overlegenhed forfører en person under 18 år til samleje.

Du kan læse straffeloven her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=152267

 

En relation af seksuel karakter mellem et barn og en voksen høre selvfølgelig ingen steder hjemme. Når jeg her vælger at præcisere hvad vi står for, skåret ud i pap, skyldes det at jeg har oplevet at nogle mennesker misforstår. Bevidst – ubevidst.

 

Aldersforskel- i seksuelle relationer.  Det må være folks eget personlige valg, hvem de ønsker at indgå i en seksuel relation med, så længe der at tale om en gensidig aftale voksne parter imellem. Personligt har jeg ingen problem med et forhold til en ung kvinde på min. 18 år, heller ikke selv om hun kunne ha været min datter, for det var hun jo ikke ! Ligesom jeg også sagtens kunne ha et forhold til en 10 år ældre kvinde. Ældre mænd og yngre kvinder, som i gensidighed har noget de hver i sær vil ha´,er i min verden smukt og beundringsværdigt. Alt ære til mænd som Simon Spies, Jørgen Leth, Hugh Hefner og Erik Brandt. Ikke for de mange damer i sig selv, men for deres integritet i tingene og deres mandsmod til ærlighed.

 

Ageplay – Et rollespil.  Den unge pige med den petite krop i skoleuniformen, den lille uskyldige pige i sit Hello-Kitty dress str 38, eller ham der tænder på at blive ammet. Mulighederne er mange, fordommene lige så. I min verden er der frit lejde, så længe vi taler om et rollespil der udspiller sig i gensidighed mellem voksne mennesker, der i rollerne indtager en anden alder.

 

Uniformsfetish – incl. nazi uniformer. Jeg tager personlig afstand fra en hver form for antisemitisme, men jeg kan sagtens rumme mennesker med en fetish for disse uniformer. Jeg nægter at tro på, at tændpunktet for dem ligger i selve jødeforfølgelsen, men jeg vælger at tro på, at deres tændpunkt ligger i den autoritet disse uniformer bærer, i alt sin gru. Hårrejsende tæt på virkeligheden, og alligevel en verden til forskel.

Selv har jeg ingen uniform fetish, det skulle da lige være mit crush på stewardesser, jeg tænder på smukke kvinder med rank ryg i stiletter, håret sirligt sat og deres smilende milde væsen. Jeg elsker at flyve, og bliver virkelig fælt skuffet hver gang jeg ser en steward.

 

Voldtægtsfantasier. Den end ikke fortjener en sammenligning med overgreb på kvinder der er foregået i virkeligheden. Igen det handler bare om – såre simpelt – at der at tale om en gensidig aftale, voksne parter imellem. Jeg har set voldtægts rum grumt indrettede, eks. tapetseret med avisklip,  ægte overskrifter fra danske tabloid aviser. Hårrejsende tæt på virkeligheden, og alligevel en verden til forskel. Jeg tager for givet at intet menneske tænder på de tragiske skæbner der ligger bag, at det for dem ”bare” er omgivelser der skaber en autentisk atmosfære, hvori deres rollespil kan udleves.

 

Prostitution. Som med voldtægts fantasierne gælder det, at de overgreb der sker på kvinder i virkeligheden gennem prostitution, på ingen måde skal nedgøres i en sammenligning med et seksuelt setup, indgået i gensidighed mellem voksne mennesker. Jeg tager afstand fra prostitution som trafficking, prostitution af mindreårig, alfonseri o.li. Men den myndige kvindes fri vilje respektere jeg, ingen feminist kan få mig til at nedgøre denne kvindes eget valg, jeg tror på begrebet den lykkelige luder og også hun har min hyldest og respekt.

Selv elsker jeg luder lege, men det jo kun et fucking rollespil, uden sammenligning med virkeligheden. Dog ejer Herren mig jo, så Han kan som sådan gøre med mig præcis som Han vil, så længe Han overholder pågældende lovgivning her for, altså ” sælger” mig gratis og kalder det udlån.

 

De unge, nysgerrig søgende: De er jo derude, om vi vil det eller ej. Så kan vi sidde nok så meget som moralens vogtere og mene, at unge under 18 år slet ikke skal interessere sig for BDSM. Nogle ”voksne” mener endda 25år. Sandheden er, at de unge i dag har afprøvet så meget, at de overgår mange af os lidt ældre. Vi siger om dem de er naive, men de har ret når de siger, at det er os der er det.

Selv var jeg 16 år, da jeg fandt den trang, der siden aldrig forsvandt. Jeg piercede ubekymret mine egne skamlæber, Herren og jeg købte de første redskaber, og legen var i gang. Selvfølgelig havde jeg ikke den modenhed og livserfaring jeg har i dag, men så havde jeg så meget andet, bl.a. en uberørt nysgerrighed og den var helt min egen.

Jeg er ikke fortaler for, at nedgøre de unge, nysgerrigt søgende, med ord som dumme, naive og umodne, nok er de unge men de fortjener respekt som individ, uagtet alder. Jeg har ikke et problem med kontakt til unge på grænsen til at være 18 år, til en snak om bdsm generelt, og det kan endda være, jeg har et par gammel-kone råd i ærmet, der kunne tænkes at komme den unge til gode. Pas på jer selv derude – præcis lige som man bør, det hvis man er ældre. Se i øvrigt ovenstående om gældende lovgivning.

 

 

Utroskab – og polyliv. Utroskab og poly liv er ikke det samme. Jeg tager afstand fra utroskab men lever i et polyforhold. Utroskab bedrager en uvidende part, og inddrager indirekte denne i et trekantsdrama, vedkommende IKKE selv har valgt at acceptere. De to utro parter fortier sandheden for et andet menneske, de risikere at gøre rigtig ondt. Påstanden om at fortie for at skåne vedkommende fra sandheden, køber jeg ikke. I min verden er det at gøre et andet menneske til objekt, når man som utro parter sætter sig i det sted hvor man ” ved bedst” for vedkommende der bedrages. Utroskab er løgn og bedrag ! Poly forhold bygger på åbenhed, ærlighed og accept, alle parter i mellem. Flere parters indbyrdes relation og gensidige respekt. Poly liv kan være smukt, for kærlighed skal ikke deles, den skal spredes.

 

BDSM – og stoffer – NO GO. Om der er tale om hash, hårdere stoffer eller misbrug af medicin, mener jeg ikke det høre nogen steder hjemme i bdsm- sammenhæng. Men der er brodne kar alle steder, personligt tager jeg afstand fra ex. brugen af smertestillende medicin for at en mér kan udholde større smerte. Jeg gider ikke spilde mit eget liv på den slags, det er for dyrebart, jeg har aldrig rørt og kommer aldrig til at røre den slags. I øvrigt er der jo også gældende lovgivning der omhandler brug af hash og andre typer stoffer.

 

Den gyldne regel – er god etik og moral. “Behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet.”  

(S/m undtaget)

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s