Herren min Master Boas:

 

Herren min, så selvfølgelig er jeg forført og begejstret, Han har selv vasket min hjerne.

Min blog, mit domæne, mine briller, så jeg vil ikke spare min beundring her. Slubre det i dig eller forarges, for en sådan er Han nemlig. Enten kan man li´ Ham, eller også kan man ikk´, Han er ikke typen der sådan er fis-lunken. Fri af hvad andre tænker, mener og synes om Ham, i praksis gør Han som det passer Ham. Han falder uden for normen, men inden for loven.

Selvfølgelig synes jeg Han er for kvinder, hvad Gud er for den religiøse.

Han er Dominant. Uden begrænsning. Og Han skammer sig ikke. Dominant, som i Han styrer, besidder og begrænser sin kvinde/r´s liv. Han intimidere den fri vilje, så nej bliver til ja.

Alfa – Hans kvinder er Hans. Han er typen du ikke ønsker indlede noget med hvis du indeholder det mindste gran af feminisme, for lynhurtig vil dine hår rejse sig og Han vil trykke på knappen hvor du eksplodere. Lad være at skabe en illusion om du kan balancere det – det er Hans verden, ikke din.

Han er Sadist, men den del fylder mindre og er koblet direkte på Dominansen. Han slår ikke for at få stå pik, blot fordi det er i Hans magt. Han gør det glad og gerne og Han tæmmer rask væk slavinder eller små forvildede pigebørn med en pisk eller et spanskrør. Han er ikke service Sér, at slå på en kvinde der realisere sig selv igennem det, får Ham lyn hurtig til at miste interessen, hvis Han ved en fejl have begivet sig i færd med det. Det er Hans lyst, ikke hendes.

Knepper Han så alt med en puls, sådan som rygterne siger ?!

Nej, nej, nej slet ikke. Han har da altid penge på lommen til en luder, hvis det var sådan Han ville have det. Få ting er lettere end at finde end let-tilgængelig tilbuds sex og vandrefisser, det er slet ikke Ham. One night, eller uforpligtende swingersex er heller ikke Ham. Fik jeg ikke nævnt, at Han ikke var mainstream.

Han er Dominant, det er en kvindes betingelsesløse hengivelse og underkastelse for Ham, der tænder Ham seksuelt. Sex bliver dyrket i faste relationer, i symbiosen mellem Ham som Dominant og en/flere underkastede kvinder. Kedeligt lidt gammeldags, men sandt.

Er Han mere end Dominant ?! Han er altid Dominant, men selvfølgelig er Han det. Han er Ham der lægger armene om mig og beskytter mig mod alt ondt ude fra. Han er Ham der samler mig op når livet gør ondt. Han er Ham der støtter, hjælpe og skubber mig igennem hver en dag, alt efter dens gøremål. Han er kærlig og empatisk, selvfølgelig er Han det. Både hvad angår mig, vores børn og andre mennesker. Han er fredselskende, sådan et rolig og mildt gemyt, med afbalanceret personlighed. Han er uhøjtidelig, tåler modspil, og står op for retfærdighed og sandhed. En sådan kerne, forhindre eller forringer ikke Dominansen.

Og til slut den mere kedelige og ordinære for at undgå dumme misforståelser blandt små grå mennesker, det egentlig bare burde passe deres eget liv og hamp mark. Han har:

Normalt omløb i hovedet, Ingen psykiske diagnoser. Ren straffe og børneattest !  – selvfølgelig, eller er du dum ?!

3 svar til Herren min Master Boas:

 1. lyder som en rigtigt arrogant, nedladende stodder med for meget hang til sig selv. dominans gør ikke en fyr til en alfahan, og undskyld mig, han lyder som en fyr der i det normale ikke kan være en alfa, og derfor så må kue sine kællinger istedet..

  • Hej Gunner Grindal

   Velkommen direkte fra nationen og ind i min blog kommentar:-)

   Ja der ser vi jo så verden så forskelligt. Det er der heldigvis også plads til her på min blog 😉

   Du lyder for mig som en der kun tør skrive hvad du mener og så tripper rundt for lille mor der hjemme, med små tøffe- skridt mens du gnidder hænderne ængstelig foran dig. Du ved det der tøffel helte look, det er der heldigvis også nogen der tænder på. Det er bare ikke mig. Hvis du da overhovedet har en kælling ? Skulle spørge fra ræven om rønnebærrene er sure ?

   God dag til dig

 2. Peter56 siger:

  Nu kan man jo aldrig blive for glad for sig selv, så Gunner der syntes jeg du tager fejl i forhold til svaret til master Boas. Jeg bor selv på landet og holder af at blive brugt selv som den bondeslaverøv jer er, men uanset hvad er jeg glad for jeg er som jeg er og det skal alle have lov til. Ikke alle bryder sig om bilos, og ikke alle bryder sig om duften fra dyrene i stalden, men derfor er alle jo ligeværdige uanset hvad man syntes er bedst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s